Saxat från hrtorget. Visst skulle vi haft "Diskarn" me i tävligen ( : Årets smutsigaste fight på GastroNord | |
På GastroNord 2008 möts 36 diskare från Skåne till Västerbotten och gör upp om den åtråvärda titeln, Årets diskare. Förutom titel och ära får vinnaren 20 000 kronor. | |
Syftet med Årets diskare är att visa på att det finns många yrkesstolta och skickliga diskare som ser till att gästerna på Sveriges restauranger kan äta på rena tallrikar. Omkring 10 000 diskare tar hand om 15 miljoner bestick, 10 miljoner tallrikar och 15 miljoner glas och koppar varje dag. Tävlingen är unik i sitt slag i världen. Ingenstans har någon kommit på tanken att arrangera en tävling för diskare. - Diskarens roll i restaurangen är kanske viktigare än kockens. Tänk dig att äta en väl tillagad rätt och upptäcka att tallriken är smutsig. Ingen vill väl äta på en odiskad tallrik, alldeles oavsett vad som serveras, säger Lars Sjåstad, Diskteknik. Årets diskare Tid: 24 april 11.00-17.00 Plats: GastroNord, Stockholmsmässan GastroNord äger rum mellan 22 och 25 april 2008 på Stockholmsmässan. Samtidigt i hallarna pågår Nordic Bakery, 22-26 april och Vinordic, 23- 26 april 2008. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar